Om oss


PiL består av fremoverlente, engasjerte, og sylskarpe mennesker. Slike “tente lys” er mennesker som lengter etter å bli med på en reise. Vi er sultne på å lære, flinke å kommunisere og er kjent for å ta ansvar. Vi er selvstendige, vi utfordrer, vi løfter fram andre. Vi lærer bort, vi er ydmyke, men samtidig full av faglig selvtillit. Vi gir først, før vi spør om noe tilbake. Dersom det er noe vi er uenig i gir vi beskjed, finner løsninger og handler. Vi tar tak. Vi tar ansvar. Vi holder oss selv ansvarlige for å gjøre hverdagen i PiL og hos våre kunder bedre. Alltid.

Hvor skal vi?


Vi skal skynde oss sakte. For oss handler det ikke om å vokse raskt, det handler om å vokse riktig. I riktig tempo. Med de riktige menneskene.

Vi skal lære av feil, ha fokus på å alltid bli litt bedre. Bærebjelkene: Kultur, kompetanse, omdømme og økonomi skal alltid ligge til grunn. Gjør vi dette riktig, vil dette: 1. Åpne nye markeder 2. Tiltrekke oss de riktige kollegaene 3. Gi oss nye muligheter. Summen av dette vil gi den veksten og posisjonen i markedet vi gjør oss fortjent til.

Ansatt i PiL


I PiL er menneskene vår mest dyrebare ressurs. Vårt konkurransefortrinn.

Alle beslutninger vi tar måles mot spørsmålet: Hvordan vil denne beslutningen påvirke menneskene våre, på kort og lang sikt?

I PiL tar vi høyde for at alle mennesker er unike med egne mål, evner og ambisjoner, det skal tilrettelegges og motiveres deretter. Vi har dedikert oss til å ta vare på deg som kollega, til å lytte til deg. Se deg. Involvere og inkludere deg.

Hos oss er hver kollega like viktig. I PiL vil du bli en sentral person, både internt og eksternt.

Fra første dag skal vil benytte vårt solide nettverk til å finne spennende oppdrag, vår kompetanse og kultur skal ivareta dine karriereambisjoner, din utvikling. Sammen skal vi nå dine personlige mål.

Vi dyrker frihet, vi er selvstendige. Vi skal ha frihet til å styre egen hverdag. Vi skal ha frihet til å styre egen karriere. Vi jobber for å leve, for oss er det derfor viktig med en god balanse mellom jobb, fritid og familieliv.

Med frihet kommer også ansvar, og ansvar har vi for hverandre og våre kunder.

Vil du jobbe med oss?

«Outside of your comfort zone, is where the magic happens»

Er du klar for å bli med på en ny reise? Bli med å bygge regionens nye IT-konsulentselskap?

Send søknad her